Аюрведа клиник Банско – най-доброто лечение на тялото и духа

Най-доброто лечение за всяка болест е чрез пречистване от токсините и комплексен подход към тялото и духа

17:37 21.08.2019
Най-доброто лечение за всяка болест е чрез пречистване от токсините и комплексен подход към тялото и духа! 

Аюрведа клиник Банско предлага пълно пречистване на организма, коригиране на метаболитните процеси и балансиращо въздействие върху цялото тяло, което е предпоставка за успешното лечение на всички болести. Провеждат се 8/11/15/22/29–дневни курсове. 

Клиниката се ръководи от индийски аюрведични лекари с дългогодишен опит, а терапиите се извършват от индийски терапевти. Лекарствата са оригинални и са произведени по древни рецепти от най-добрата индийска аюрведична фирма. 

Индийски готвач се грижи за подготовката на аюрведичното меню по време на лечението, а индийски йога гуру – за Вашата добра физическа и психическа форма. Аюрведа успешно лекува нелечими според класическата медицина болести, като множествена склероза, паркинсон, рак, тумори и др. 

Чрез методите Пурвакарма и Панчакарма се постига дълбоко лечебно въздействие върху телесните тъкани, органи и системи, което е първият етап от процеса на физическо оздравяване и същевременно води до подмладяване и разкрасяване.

Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: успешните компании | Лъки Банско | Аюрведа | Аюрведа клиник Банско

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини