Клиентите на Bulgaria Аir вече ще могат да летят до САЩ

Авиокомпанията подписа споразумение с Air Italy

12:21 01.03.2019
Авиокомпания Bulgaria Аir подписа стратегическо партньорство с Air Italy, с което клиентите й вече ще могат да пътуват с удобна връзка от България до Италия, САЩ, Канада, Азия и Африка. 

По силата на ново codeshare споразумение между двете авиокомпании, кодът "FB" на Bulgaria Air ще бъде поставен  върху самолетните билети на Air Italy между Милано Малпенса и Рим Фиумичино, Неапол, Олбия и Каляри (Сардиния), Палермо и Катания (Сицилия) и Ламеция Терме (Калабрия). Започвайки с новия летен сезон на IATA, Air Italy от своя страна ще постави своя “IG” код на билетите на националния превозвач между Милано Малпенса и София, Варна и Бургас. 

По този начин пътниците ще могат да си закупуват билети от Bulgaria Аir за САЩ, като прикачването на Милано ще бъде в самолет на Air Italy. От днес се продават и първите налични полети от партньорството, които стартират на 31 март. 

„Благодарение на това партньорство всеки може да се възползва от същите висококачествени и удобни полети вече и между България, Италия, САЩ, Канада, Азия и Африка. Щастливи сме да посрещнем всички пътници на Air Italy на борда и да създадем още една транспортна връзка между България и още три континента“, каза Христо Тодоров – изпълнителен директор на Bulgaria Air.

„Началото на нашето партньорство с Bulgaria Air е чудесна новина за пътниците на двете авиокомпании. Нашите клиенти вече могат да се възползват от нов избор за пътуване от седемте ни ключови италиански дестинации, към България, през Милано Малпенса. С удоволствие приветстваме и пътниците на Bulgaria Air на нашите нови полети от Милано Малпенса до Рим, Неапол, Палермо, Катания, Ламеция Терме, Каляри и Олбия”, заяви и Росен Димитров, главен оперативен директор на Air Italy.Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: САЩ | полети | партньорство | Bulgari air | Air Italy

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини