Milestone Systems откри нов офис в София за 150 служители

Стъпката е част от глобална инвестиция, разпределена между София, Копенхаген и Барселона

Снимка: Milestone Systems
12:57 10.05.2019
Доставчикът на софтуер за видео управление Milestone Systems разраства операциите си в София, премествайки екипа си в нов офис в столицата, в който ще работят 150 служители. Стъпката е част от глобална инвестиция, разпределена между София, Копенхаген и Барселона.

В него е концентрирана значителна част от научно-изследователския и развоен екип на компанията. Пространството е проектирано да подкрепя и по-широката общност от технологични партньори на Milestone.

„Откриването на новия офис в София се случва в точния момент – току-що обявихме, че Milestone Systems постигна значителни и задоволителни финансови резултати през 2018 г. Ние сме на път да увеличим капацитета си за развитие с 45% до края на 2019 г., а екипът в София ще допринесе значително за постигането на тази цел”, коментира Ларс Ларсен, главен финансов директор и ръководител на отдел „Хора и организация“. 

Новото звено е ключово за изпълнение на поетия от Milestone Systems ангажимент да ускори иновацията с 45% до края на годината и да разработи решения, които отговорят на бъдещите изисквания на пазара в шест ключови дългосрочни иновационни области. Инвестициите, разпределена между София, Копенхаген и Барселона, е свързана с наемането на хора за всяка от локациите, уточни Том Биер, който от юни поема поста вицепрезидент „Научноизследователска и развойна дейност“. 

От октомври 2018 г. насам са отворени офиси и иновационни центрове в Сидни (Австралия), Мексико (Мексико), Бивъртън (Орегон, САЩ), Бреда (Холандия), Стокхолм (Швеция) и Рединг (Великобритания). Milestone Systems има офиси и представителства в 22 страни.Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: София | работа | служители | офис | софтуерна компания | Milestone Systems

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини