Japan Airlines подарява на чужденци 50 хил. билета

Томболата на японската авиокомпания е свързана с Летните олимпийски игри

Снимка: Unsplash
10:07 31.12.2019
Japan Airlines подарява на чужденци 50 хил. двупосочни билети до различни части на Япония за следващото лято, пише CNN.

Кампанията за безплатните билети цели да насърчи туристите да разгледат по-малко посещаваните части на Япония и така да понижи потока от чужденци към Токио от 1 юли до 30 септември 2020 г., тъй като тогава японската столица ще е домакин на Летните олимпийски игри.

Къде е уловката? За да спечелят от безплатните билети, кандидатстващите трябва да са граждани на друга страна и чрез картата Mileage Bank на Japan Airlines да имат статут на често пътуващи. Освен това няколко дни след кандидатстването няма да е ясно за къде ще е пътуването с безплатния билет.

Японската авиокомпания ще препоръчва по 4 мести дестинации, между които да се избере, а излитанията ще се извършват от летища Haneda в Токио, както и Itami и Kansai в Осака. Семейства и приятели, пътуващи заедно, могат да кандидатстват като група (от максимум 4 човека) и да летят с един билет. Участващите в томболата ще разбират получават ли безплатен билет в рамките на 3 дни след кандидатстването.

Повече подробности за томболата на Japan Airlines ще бъдат представени в началото на януари, а възможността за участие ще е отворена от края на февруари. Кандидатурите ще се разглеждат на принципа „Първи по време, първи по право“.Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: Япония | полети | самолетни билети | Токио | безплатни билети | Japan Airlines | Летни олимпийски игри