Компания изненада служителите си с $10 млн. бонуси

Парите ще си поделят за празниците всички 198 работещи в компанията за недвижими имоти

Реакцията на служителите при обявяването на новината за бонуса
Реакцията на служителите при обявяването на новината за бонуса
Снимка: St. John Properties
21:38 11.12.2019
Когато компания за недвижими имоти в Мериленд раздала червени пликове на служителите си по време на годишното коледно парти, никой не знаел какво да очаква. Така че когато 198-те служители на St. John Properties получили изненадващи бонуси средно по $50 000, това било като празнично чудо, което повечето не очаквали.

Всички бонуси общо възлизат на около 10 млн. долара, съобщава CNN.

„Искахме да направим нещо, за да благодарим на всички наши служители, че ни помогнаха да постигнем целта си и искахме да направим нещо голямо“, заяви Лорънс Майкранц, президент на фирмата, пред CNN. Той обяснява, че компанията е успяла да постигне основната си цел - да изгради 20 млн. кв. фута недвижими имоти, като за 14 години площта е удвоена.

Всеки служител е получил пари въз основа на годините, през които е работил във фирмата. Най-малката сума - 100 долара, е за служител, който току-що бил нает и дори още не е започнал да работи. Най-големият бонус е 270 000 долара.

"Това беше наистина едно от най-невероятните неща, на които съм ставал свидетел в живота си. Всички бяха обзети от емоции. Те крещяха, плачеха, смееха се, прегръщаха се", казва Мейкранц.

За първи път в историята на St. John Properties, която има осем клона, е поканила всички свои служители извън щата и техните гости и е покрила всички разходи за партито - за самолетни билети и хотел.

"Ние сме толкова горди с нашите служители. Те са основата и причината за успеха на нашата компания. И искахме по значим начин да им благодарим и мисля, че успяхме", каза още Майкранц.Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: компания | служители | бонуси | празници | St John Properties

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини