Най-популярните приложения за пазаруване

99% от изтеглянията на топ приложението в света идват от една държава

Снимка: Pixabay
21:20 02.12.2019
Приложението Club Factory е най-тегленето приложение за пазаруване в света за месец октомври 2019 година, сочи статистика на SensorTower. 

Апликацията е била свалена и инсталирана над 31 млн. пъти за периода, отбелязвайки 5-кратен ръст спрямо същия период на 2018 г. 99% от всички изтегляния на Club Factory през октомври са дошли от Индия. 

Второто най-често инсталирано приложение за периода е Wish, с близо 20 млн. тегления и ръст от 42% на годишна база. Апликацията е привлякла най-голямо внимание на потребители от Бразилия, откъдето са 12% от свалянията, следвани от американските, от които идват 10% от тегленията. 

Amazon, Flipkart и Taobao оформят топ 5 на най-теглените приложения за пазаруване през октомври. 


Както по света, така и в Google Play най-теглено е приложението Club Factory. В App Store обаче не е така – там през октомври най-много потребители са свалили Pinduoduo, което в световната класация е чак на шесто място. 

От класацията са са изключени предварително инсталираните приложения на Google и Apple. 



Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: пазаруване | приложение | популярно | тегления | Club Factory

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини