Цитат на деня:

„Отиваш днес да викаш по площадите „Няма да има винетки“

Бойко Борисов, министър- председател

Снимка: Economic.bg
10:35 19.02.2020

„Във всеки център на населеното място край София отиваш лично днеска, заставаш на място и като глашатаите едно време - викаш по три пъти „няма да има винетки“ и тогава се прибираш, ясно ли е“. Това нареди министър-председателят Бойко Борисов на председателя на Агенция „Пътна инфраструктура“ Георги Терзийски днес в началото на заседанието на Министерски съвет. 

Поводът за нареждането на Борисов е, че по информация на АПИ винетките за Северната скоростна тангента, която минава край София, както и пътищата за Банкя и Панчарево, станаха задължителни. Хората по населените места обаче недоволстват и излязоха на протест, блокирайки снощи пътя към Нови Хан.

Що ми правите тези номерца. Нали знаеш колко бързо ще се разправя с вас. Изкарвате хората на улицата за някаква абсолютна глупост. На изборите за София те гласуват ли за кмет на София“, пита реторично премиерът ръководителя на АПИ.

„Много бързо ще стане критично за вас“, каза още Борисов и заплаши Терзийски, че още следобед може да предприеме мерки. 

„Някой друг да е направил нещо такова глупаво?“, заключи премиерът.
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: Бойко Борисов | АПИ | винетки | Георги Терзийски | Банкя

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини