Световният мобилен конгрес в Барселона е отменен заради коронавируса

Mobile World Congress (MWC) обикновено привлича повече от 100 000 участници от 200

07:33 13.02.2020
GSMA, организацията отговорна за най-голямото световно мобилно изложение, обяви, че официално отменя събитието заради разпространението на коронавируса. 

Mobile World Congress (MWC) обикновено привлича повече от 100 000 участници от 200 държави в Барселона. Тази година шоуто трябваше да се проведе на 24-27 февруари.

С оглед на безопасната и здравословна среда в Барселона и страната домакин, GSMA отмени MWC Барселона 2020, тъй като глобалната загриженост по отношение на огнището на коронавирус, пътуването и други обстоятелства създават невъзможност GSMA да проведе събитието.

По-рано редица водещи световни технологични компании отказаха да участват в Световния мобилен конгрес заради избухването на коронавируса. Сред тях са Sony, LG, Ericsson, Nvidia, Amazon, Facebook, Cisco, Intel и други.

MWC е най-голямото мобилно събитие в света, сглобяващо най-новите иновации и водещи технологии наред с най-влиятелните визионери днес.Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: Барселона | събитие | коронавирус | мобилно изложение

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини