"Академия Икономика" посети УАСГ

Това бе финалната дискусионна среща от кампанията

15:44 19.10.2015


Днес 19 октомври в УАСГ се проведе финалната дискусионна среща, част от Кампания "Академия Икономика", по инициатива на КРИБ. 

Бъдещите архитекти успяха да се запознаят с идеята, стратегията, мисията и целите на проекта. Те получиха информация за бъдещите си възможности за кариерно развитие в българските компании.До момента "Академия Икономика" премина през 10 града в България, 13 университета, две професионални гимназии. Проектът достигна до над четири хиляди студента, които взеха участие в дискусиите и посетиха информационните шатри. 

След приключването на проекта ще бъде изготвена актуална база данни, която ще се използва от членовете на работодателската организация за набиране на млади кадри за подготовка на трудовия пазар след приключване на тяхното образованието. Кампанията “Академия Икономика” се осъществява в рамките на проект на КРИБ „Разработване на единна стратегия и реализация на съгласувани политики за развитие на човешките ресурси в контекста на Лисабонските цели и корпоративната социална отговорност за периода 2010-2013". Проектът се финансира от  Европейския Социален Фонд и Република България. Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: София | университети | Делек Дрилинг | Нутела

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини