BILLA България с 3 златни медала за най-високо качество

Отличията са за пресни плодове и зеленчуци и прясно месо

Снимка: Стоян Йотов
12:44 21.06.2016
BILLA България получи три златни медала за високо качество на предлаганите продукти. Отличията са за пресни плодове и зеленчуци и прясно месо, както и за програмите за лоялност на веригата.

Проучването е на QUDAL – QUality meDAL в България, проект на швейцарската организация ICERTIAS (International Certification Association GmbH), която присъжда отличия въз основа на независимо пазарно проучване. 

Анкетираните са дали отговор на три отделни въпроса с отворен край, посочвайки името на веригата, която предлага абсолютно най-високото качество в България по отношение на прясно месо, пресни плодове и зеленчуци и програма за лоялност.

Максимален брой анкетирани са посочили BILLA България, като отговор на всеки един от тези три въпроса.

"Резултатите от проучването категорично доказват, че усилията, които полагаме, за да предлагаме високо качество на достъпни цени, се оценяват от българските потребители.  Само преди две години, през 2014 г.,  BILLA България бе отличена от ICERTIAS  като водеща в категориите „Символ за най-високо качество“, „Верига за продажби на дребно“, „Международна верига за продажби на дребно“. Щастлив съм, че сега нашите клиенти са ни определили и като символ за същото това качество в ключови за нас звена като отделите за плодове и зеленчуци и прясно месо и разбира се възможностите, които осигурява програмата ни за лоялност", коментира Бойко Сачански, Управител на BILLA България.
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: проучване | опаковки | претенденти | мрежа от центрове | умни решения

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини