Стартиращи компании търсят кадри

Събитието ще се проведе на 12 ноември в betahaus в София

17:58 27.10.2016
За трети път betahaus организира изложение за стартиращи компании, което ще се проведе на 12 ноември от 11.00 до 18.00 ч. Startup Job Fair vol.3 ще срещне предприемаческата среда с хора, които да допринесат за реализирането на идеите, иновационните проекти и цялостното развитие на компаниите. 

Компаниите, които взеха участие в първите две издания на формата, обявиха общо 118 работни позиции и над 20 стажантски. Двете събития бяха посетени от над 700 човека. Атанас Матеев от pCloud споделя: "Startup Job Fair събира на едно място мотивирани хора с идеи и опит, ценни и търсени от бързо растящи екипи. Участниците са проактивни, подготвени и задават много въпроси, а неформалните разговори разкриват комуникационни и лични качества." 

Маргарита Джипова от Roobar споделя: “Запознахме се с много шарени и целеустремени млади хора. Организацията на събитието беше чудесна, атмосферата – много позитивна и отваряше пространство за комуникация между кандидатите и компаниите. Участвахме за първи път в изданието и сред всички страхотни личности, срещнахме две, които се присъединиха към нашето супер семейство. Определено препоръчваме събитието на млади компании, които търсят свежи и идейни хора за екипите си.” 

Компаниите могат да изберат как да се представят: със щанд и презентация,​ само щанд или само презентация​. 

Над 80% от посетителите биха започнали работа в някоя от компаниите на изложението. 

За посетители се изисква регистрация на сайта на събитието.Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: кадри | Лео Варадкар | огъваем | протекционистична политика | Cascade | полети с балон

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини