YES Camp дава 5 безплатни билета за първото си събитие в София

Те ще отидат при авторите на 5-те най-добри социално ориентирани бизнес идеи

15:37 05.04.2018

Глобалната мрежа Yes Camp, в партньорство с Youth Business Club, ще направи своето първо събитие в Европа, което ще се проведе в София. Фондацията дава 5 безплатни билета (стандартна цена - 90 лв.) за обучението на експерта Майкъл Лий, които ще отидат при авторите на най-добрите 5 социално ориентирани бизнес идеи. 

Обучението ще се проведе от 13 до 15 април в София. Желаещите да представят своя бизнес идея трябва да попълнят формуляр  за участие до 11 април. Кампанията е отворена за участници от цялата страна, но не поема пътни разходи и настаняване в София по време на събитието.

Фондацията Yes Camp е създадена преди повече от 5 години и от тогава до сега са реализирани над 20 издания в 10 различни страни и на 3 континента.

Някои от градовете, в които вече се е провело събитието, а в повечето от тях предстои ново издание през 2018 г., са Ченгу, Китай; Лагуна, Максико; Сингапур; Сеул, Корея; Шанхай, Китай; Джакарта, Индонезия.

Местата на всяко събитие са ограничени (60 общо) поради практическата насоченост, индивидуално отношение и работата по групи. 

Ако имате идея за бизнес или социален проект може да разкажете за него (
тук). 

Победителите ще участват в тридневното събитие в София, ще получат лична бизнес или кариерна консултация с експерт в областта и ще бъдат включени в общност от млади предприемачи.
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: обучение | предприемачи | бизнес идеи | YES Camp | безплатни билети | Майкъл Лий

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини