Безплатна е-книга за 24 май

С над 1200 заглавия в своя каталог VIVABooks е най-голямата електронна книжарница за художествена литература у нас

На 24 май най-голямата електронна книжарница за художествена литература у нас –VIVABooks– отваря за безплатно теглене ресурса си от над 1200заглавия, сред които и най-търсените в момента бестселъри в България.

В деня на славянската писменост и култура почитателите на дигиталните книги ще могат да изберат и изтеглят една от тях напълно безплатно. По случай празника всеки абонат на VIVACOM може да се регистрира или да влезе със своето потребителско име и парола на www.vivabooks.vivacom.bg и да се сдобие с любима книга на цена 0 лв. 

Електронната книжарница на телекома стартира преди по-малко от два месеца и е базирана на специална платформа за закупуване на електронни книги, чийто заглавия са с над 40% по-ниски цени от тези на хартиените копия. Партньорството на VIVABooks с най-голямото издателство в България – Ciela, осигурява присъствието на актуални и силни заглавия както от художествената, така и от бизнес и професионалната литература, и постоянното им осъвременяване.

За улеснение на клиентите покупката на книги се добавя директно към месечната сметка за съответната VIVACOM услуга, която те ползват, а изданията могат да бъдат свалени и отваряни на до пет различни устройства. За първи път у нас услугата VIVABooks предоставя и възможност за наемане на електронни книги.

Коментари: 0