4.5% годишна лихва по депозити в лева и евро

Депозитът "3+3” на Райфайзенбанк е разделен на два периода, като лихвата нараства през втория период

6544 ~ 2 мин. четене

Райфайзенбанк стартира лятна депозитна кампания с надслов “Предпазва от изгаряне”, по време на която клиентите имат възможност да открият спестовен продукт “Депозит 3+3” и да участват в томбола за една от 13-те награди в размер на 200 лв. За участие в томболата е необходимо да бъде открит нов “Депозит 3+3” за над 1000 лева или евро в периода 1 юни - 31 август 2012 г.

В унисон с мотото на лятната депозитна кампания, на ключови места в София, Варна, Бургас и черноморските курорти ще бъде раздаван и малък слънцезащитен продукт, заедно със скреч карта, която дава възможност да бъдат спечелени плажни аксесоари, които могат да бъдат получени в офисите на Райфайзенбанк в посочените градове и курорти.      

В рамките на кампанията, лихвеният процент по “Депозит 3+3” през втория тримесечен период достига до 4.50% годишно за депозити в лева и евро. През първия тримесечен период лихвата възлиза на 2.50% годишно, като лихвените проценти са валидни за депозити, чийто размер надхвърля 25 000 лева или евро. За депозити под тази сума лихвата за втория тримесечен период е 4.25%, а за първия – 2.25% на годишна база.  

“Депозит 3+3” е разделен на два тримесечни периода, като лихвата нараства през втория период. Клиентите имат възможност за теглене и довнасяне на средства в края на двата тримесечни периода, а лихвата за първия период се капитализира към сумата на депозита. В края на второто тримесечие, в случай че клиентът не открие нов “Депозит 3+3”, влогът се подновява автоматично като стандартен срочен депозит за три месеца в съответната валута. Минималната сума за откриване е 500 лева или 250 евро.

Подкрепи Economic.bg