6,90 на месец за нов телефон

Устойчивият на удар, прах и вода Defy Mini на Моторола се предлага от "Виваком" от днес

Най-новиятмодел на Motorola, Defy Mini, дебютира ексклузивно в търговската мрежа на VIVACOM от днес. Устройството струва едва 6.90 лв. на месец с двегодишен лизинг в комбинация с тарифата Mega Call XL.

Планът позволява на потребителите да говорят напълно свободно, без да се съобразяват към коя мрежа у нас или в чужбина звънят. Тарифата е създадена така, че без допълнително заплащане абонатите й получават още по 1800 минути в цялата мрежа на VIVACOM след изчерпване на първоначалните 1800 към всички мрежи.

Motorola Defy Mini е предназначен за активни потребители, за които спортът е начин на живот, тъй като апаратът е устойчив на удари, вода и прах.

Моделът разполага с капацитивен 3.2-инчов чувствителен на допир екран с Gorilla Glass  стъкло, устойчиво на надраскване, 3-мегапикселова камера с автофокус и светкавица и втора VGA камера за видеоразговори. Той работи с операционна система Android и има microSD слот за карти, а батерията издържа до 10 часа в режим на разговори.

Тарифната линия Mega Callза първи път у нас дава до 1800 минути за разговори към всички фиксирани и мобилни мрежи у нас, както и в държавите от Международна група 1, която включва страните от ЕС, близките ни съседи, САЩ и Канада. Цената на минута за обаждания след изчерпване на включените минути започва от 25 ст. при най-малкия план и стига до19 ст. на минута при MegaCall XL.

 

Коментари: 0