Алисия и Ники Михайлов се сгодяват в Сен Тропе

Певицата си смени статуса във Фейсбук на "сгодена"

8016 ~ 1 мин. четене

София. Изявленията на Алисия и Ники Михайлов, че не планират годеж, се оказаха въздух под налягане. Двамата ще си разменят халките не къде да е, а на френската Ривиера.

Годежът на Алисия и Ники Михайлов ще е в края на юни-началото на юли на вилата на семейство Михайлови в романтичната атмосфера на култовия курорт Сен Тропе. И въпреки че влюбените много-много не искат да се разчува, фолкпевицата не успя да прикрие щастието си. Тя побърза да смени статуса си във Фейсбук на "сгодена". Ники Михайлов пък си качва снимки с бебета, като явен намек какви мисли му се въртят в главата съобщи Standartnews.

Истината за връзката на двамата лъсна наяве, след като приближени до Алисия и Ники сгафиха, издавайки реални факти пред журналисти. И не само това. Те разкриха и доста пикантни истории около предстоящата размяна на пръстени. Според информацията, семейството на Михайлов не е много съгласно с увлечението на футболиста.

Творенията на Алисия във Фейсбук са разгневили сериозно фамилията на Боби Михайлов, защото подготовката за събитие от такъв ранг струва доста.

Подкрепи Economic.bg