Андреа Бочели идва в България през 2014 година

Концертът ще се състои в зала „Арена Армеец“ в София

100 ~ 1 мин. четене

Андреа Бочели се завръща в България с най-вълнуващия концерт за 2014 г., това съобщиха организаторите от Symphonics concerts. Преди 8 години Бочели излезе пред българската публика с камерен концерт, а през май 2014 г., отново ще пее пред своите български почитатели.

За първи път публиката у нас ще се докосне до истинската същност на световноизвествния тенор, който идва за един спектакъл, включващ класически арии от най-известните италиански и световни опери, както и песни от новия му албум „Passione”. За българските си почитатели, маестрото е приготвил и специална изненада.

Концертът ще се състои в зала „Арена Армеец“ в София. Цените на билетите са между 50 лв. (25 евро) и 200 лв. (100 евро) и се продават в www.eventim.bg и www.andreabocelli.com/tickets.

Организаторите на концерта Symphonics, които миналата година поканиха у нас латинодивата Дженифър Лопес, заявиха, че за тях Бочели е уникален проект и е голяма чест, че точно артистът, носител на усещането за божественото начало в музиката, се е спрял на България, за да представи своя нов албум, като така ще сбъдне мечтата на хиляди меломани у нас да го чуят на живо.

На 21-ата година от своята кариера, след концерти и турнета по целия свят, с повече от 80 милиона продадени копия зад гърба си, Андреа Бочели се качва на сцената на „Арена Армеец” на 30 май 2014 година за незабравима среща с българските си почитатели.

Подкрепи Economic.bg