Апликация ще дава юридическа информация

"Правата ми" превръща телефона в портативен наръчник по право

164 ~ 1 мин. четене

Нова апликация за мобилните телефони ще предоставя разнообразна юридическа информация на достъпен език за потребителите. Това съобщиха от третия мобилен оператор на българския пазар Vivacom, който пуска на своя Android пазар VIVA Apps.

Приложението "Правата ми" превръща телефона в портативен наръчник по право за всякакви ситуации, като предлага юридически съвети, които постоянно ще информират гражданите какви са техните права и как най-ефективно могат да ги упражняват.

Текстовете в приложението са създадени от юристи и студенти по право и са написани така, че да бъдат лесно разбираеми. Информацията е основана на най-често задаваните въпроси и казуси, свързани с различни житейски ситуации.

"Правата ми" може да бъде изтеглено без заплащане от VIVA Apps, независимо от оператора, който потребителите използват. Интернет трафикът, който VIVA Apps генерира, е безплатен за клиентите на Vivacom, а търсенето и изтеглянето са интуитивни и лесни за работа.

Android пазара на Vivacom се актуализира постоянно с нови приложения, разработени специално за него, безплатни за изтегляне и изцяло на български език. VIVA Apps може да бъде изтеглен свободно и от Play Store.

Подкрепи Economic.bg