Бареков: Чувствам се предаден от ромите

Мисля, че постигнахме забележителен резултат на тези избори, заяви лидерът на България без цензура

Снимка: БГНЕС

„Направих сериозна агитация и в ромските гета, влязох на места, където върлува туберкулоза в 21 век. Тези хора, аз се чувствам предаден от тях. Българските роми гласуваха масово за ДПС, 38 %, и масово за БСП, 28 %”. Това заяви бившият журналист и настоящ лидер на България без цензура Николай Бареков.

„Българските роми, смазани по времето на ГЕРБ, гласуваха масово и за тях - 12 %, и за нас гласуваха 7 % от ромите. Защо - защото казах, че няма да им плащам”, каза Бареков. По думите му 18 % от избиратели на ББЦ идват от Кунева. „При нас идват 12 % от избирателите на ГЕРБ. Почти всички фенове на ВМРО, с малки изключения са гласували за нас”, каза Бареков.

Новоизлюпенят политик не пропусна да „благодари” на всички, които са го подценили и на бТВ, които са „забравили какво той е направил за тях”.

„Младите българи, от 18 до 30 години, на първо място са избрали "България без цензура", на второ място - ДПС (тях са ги избрали младите турци и младите цигани). Това е най-голямата ми гордост”, добави той.

Мисля, че постигнахме един забележителен резултат на тези избори, съжалявам, че по време на кампанията моят образ трябваше да излезе на преден план. Нямаме нито един купен глас,  заяви още Бареков.

Малко по-рано Бареков заяви, че ще замине в Брюксел заминавам заедно с Ангел Джамбазки и Рада Коджабашева, ако резултатите отредят трети мандат.

Коментари: 0