Безплатни филми и тенис с мобилна телевизия

6762 ~ 1 мин. четене

 

 

VIVACOMпуска безплатно на всичките си ТВ-абонати своя собствен канал VIVACOMARENA.

Той беше анонсиран само преди месец и предлага уникална комбинация от филми и спорт, излъчва тенис турнирите от международните серии ATPWorldTour 250, а част от филмовите топ заглавия за април са: “Авиаторът” (TheAviator), “Огън в кръвта: високо напрежение” (Crank: HighVoltage), “Планината Броукбек” (TheBrokebackMountain), “Илюзионистът” (TheIllusionist), хитовият български филм от 2010 г. „Сбогом, Мамо“ и много други.

 

Поради големия интерес и множеството запитвания, каналът ще бъде включен автоматично и в трите предлагани от телекома ТВ пакета – Start, Standardи Extra безплатно за периода от 1 април до 31 май 2012 г.

Той ще е наличен и в услугата на всички потребители на пакетни решения, в които има включена телевизия. Сумите на клиентите, които вече са закупили канала или са го заявили, ще бъдат възстановени и те също ще го ползват безплатно за посочения период.

 

 

В допълнение, от 1 април тази година телекомът включва във всички свои ТВ-пакети и дългоочаквания женски канал BTVLady, политематичния BNT2, както и музикалния TheVoice.

 

До края на май всички пакети на VIVACOMTVсе предлагат и с 50% отстъпка от месечната такса за първите три или шест месеца в зависимост от продължителността на сключения договор и безплатна инсталация на оборудването. Единственото условие е клиентите вече да са потребители на някоя от услугите на телекома. За тези, които не са, е предвидена 100% отстъпка от инсталационната такса.

 

 

 

Подкрепи Economic.bg