Безплатни минути с нови програми

Клиентите на новите абонаментни програми Generation GLOBUL, специално разработени за млади хора между 14 и 24 годишна възраст, ще разполагат с много минути за разговори и SMS в мобилната мрежа на GLOBUL по всяко време на денонощието при ниски месечни такси, както и с минути за разговори с номер по избор от всички национални мобилни и фиксирани мрежи или от мрежите в международна Зона 1.

 

Срещу месечна такса от само 7,90 лв., потребителите на Generation GLOBUL ще получат по 300 минути за разговори и 300 SMS в мобилната мрежа на GLOBUL на месец при едногодишен договор, a тези от тях, които предпочетат да подпишат двугодишен договор, ще имат и по 20 минути на месец за разговори с един национален номер или номер от международна Зона 1, включен в група За приятели. Международна Зона 1, която обхваща мобилните и фиксирани мрежи в САЩ, Канада и Русия и фиксираните мрежи в почти цяла Европа.

 

С новата тарифа Generation GLOBUL с месечна такса 10,90 лв., клиентите ще получат по 500 минути за разговори и 500 SMS в мобилната мрежа на GLOBUL на месец при едногодишен договор, а при подписване на двугодишен договор – и 30 минути за разговори с един национален номер или номер от международна Зона 1 в група За приятели.

 

Клиентите на новата абонаментна програма Generation GLOBUL с месечна такса от 13,90 лв. ще разполагат с по 1000 минути и 1000 SMS в мобилната мрежа на оператора месечно при подписване на едногодишен договор, а ако изберат двугодишен договор, ще получат и 50 минути на месец за разговори с един национален номер или номер от международна Зона1 в група За приятели.

 

Както и досега, всички клиенти на абонаментните програми Generation GLOBUL ще разполагат с по 100 МВ мобилен интернет трафик на максимална скорост на месец. Абонатите на новите програми Generation GLOBULще имат възможност да добавят и различни допълнителни пакети с включени минути за разговори към всички мрежи, SMS, MMS и видеоразговори.

 

Всички цени са с включен ДДС.

 

 

 

Коментари: 0