Бойко Борисов мечтаел за разрастващи се градове у нас

Партията е в много добра кондиция, заяви експремиерът, ден след напускането на Владислав Горанов

Лидерът на ГЕРБ посети Ямбол

160 ~ 1 мин. четене
Автор: Николай Марченко

Градовете в България да се развиват е важно за лидера на ГЕРБ и експремиер Бойко Борисов, който е бил и кмет на София между 2005 и 2009 г., стана ясно по време на визитата му в Ямбол. 

„За мен е важно градовете в България да се разрастват, да се строи, да сменят облика си. А магистрала „Тракия” е достатъчно добро съоръжение, за да може Ямбол да има и пристанище. Така че като място за инвестиции, този район е много добър”, заяви пред местните медии политикът.

Според думите му бюджетът на града, приет вчера, съдържал "много добра инвестиционна програма". "Така че се надявам кметът, общинското ръководство в следващата 1-2 години да направят добри неща за Ямбол – депо, воден цикъл и много други неща.

На въпрос – трябва да се очакват изненади на конференцията в неделя, Бойко Борисов отговори, че не знаел. „Не знам за вас какво е изненада, сигурно, че има изненадани хора, утре ще го разберете", каза той.

Ден, след напускането на бившия зам.-министър на финансите Владислав Горанов напусна парламента, ексминистър-председателят не пропусна и да подхвърли, че партията му "е в много добра кондиция.” "Знам със сигурност, че ако ГЕРБ не е първа политическа сила веднага ще има предсрочни избори. Аз си се грижа за моята партия, какво става в другите не ме интересува”, отсече по темата Бойко Борисов.   

Подкрепи Economic.bg