"България много често е държава на странностите"

Томислав Дончев, министър по управление на средствата от Европейския съюз в кабинета "Борисов" и настоящ водач на листата на ГЕРБ в Габрово

Цитат на деня:

200 ~ 1 мин. четене
Автор: Атанас Христов

"България много често е държава на странностите". Това каза в предаването "Факторът Кошлуков" по TV7 Томислав Дончев, министър по управление на средствата от Европейския съюз в кабинета "Борисов" и настоящ водач на листата на ГЕРБ в Габрово. По думите на Дончев е повече от странно да се подслушва незаконно министър или министър-председател.

Така Томислав Дончев коментира скандалите със СРС-та, който гърми през последната седмица.

Вчера бяха пуснати записи на среща между бившия премиер Бойко Борисов, министъра на земеделието в кабинета му Мирослав Найденов и градския прокурор на София Николай Кокинов. След скандалните записи Кокинов подаде оставка.

Скандалът гърми най-силно от четвъртък насам, когато Мирослав Найденов за първи път хвърли бомбата в национален ефир, като заяви, че Цветан Цветанов (вицепремиер и вътрешен министър в правителството на ГЕРБ) е подслушвал незаконно почти всички министри. След това Найденов поиска лична охрана и стана защитен свидетел на прокуратурата.

Подкрепи Economic.bg