ЧЕЗ известява по имейл кога ще спира тока

Компанията предлага ежеседмичен бюлетин, който да информира за планираните прекъсвания на електрозахранването

Георги Желязков Автор: Георги Желязков

Абонатите на електроразпределителното дружество ЧЕЗ вече могат да получават по имейл информация за предстоящи планирани прекъсвания на електрозахранването. Услугата е безплатна, а според информацията на дружеството в момента от нея се възползват 6 000 клиенти.

"Прекъсванията на електрозахранването, дори когато са планирани, може да създадат затруднения на бизнес клиентите ни и някои битови неудобства в домакинствата. Услугата, която предлагаме, е изключително удобна за всички, които в забързаното ежедневие забравят да проверят актуалния график на прекъсванията в интернет или във входа на жилището, което обитават", казa Божидар Гатев, директор ДЕксплоатация и поддържане" в ДЧЕЗ Разпределение България".

За да се абонират за тази услуга, клиентът трябва да посети интернет страницата на www.cez-rp.bg, да Дкликне" върху отправка ДАбонамент" и да попълни коректно данните в полетата, следвайки указанията. След успешната си регистрация, потребителят ще получава ежеседмично имейл за планираните прекъсвания на електрозахранването в избрания от него регион за съответния период. За всяка промяна в обявения график, наложена от извънредни или непредвидени обстоятелства, клиентите се уведомяват веднага.

Планираните прекъсвания на електрозахранването се извършват във връзка с изпълнението на инвестиционната програма на дружеството за осигуряване на високо качество на обслужване на клиентите на ЧЕЗ в България. Компанията всекидневно осъществява дейности, свързани с изнасяне или рециклиране на eлектрически табла, ремонт на съоръжения по електрическите мрежи средно и ниско напрежение, присъединяване на клиенти, кастрене на дървета, профилактика на трафопостове и други. Успешната реализация на тези мерки налага кратковременни прекъсвания на електрозахранването.

Планираните прекъсвания се публикуват всеки петък на интернет страницата на ДЧЕЗ Разпределение България" - www.cez-rp.bg. На корпоративния сайт потребителите могат да се абонират безплатно и за новините на компанията.

Коментари: 0