Дни на кариерата в Технически университет

68 фирми ще покажат възможностите за работа, които предлагат

3728 ~ 1 мин. четене
Автор: Божидара Иванова

На 22 и 23 октомври в Технически университет в София се провеждат Дни на кариерата. От 10 до 17 часа днес и утре 68 фирми ще покажат своите презентации и ще представят възможностите за работа, които предлагат. Презентациите, които могат да се посетят по време на мероприятието са 23 на брой, съобщиха от учебното заведение.

За първи път в изложението ще участват Европейският патентен офис – ЕПО и немската компания Бер-Хелла ТермоКонстрол – BHTC. Европейският патентен офис е готов да предостави работа на 200 завършили инженери от Технически университет София. Студентите, които проявяват интерес ще имат възможност за разговори и интервюта с представители на компаниите.

Дните на кариерата 2013 се превеждат в България за осма поредна година. Подобна инициатива дава възможност за осъществяването на директен контакт между студентите и фирмите, представящи информация за своята дейност, за свободните работни и стажантски позиции и за възможностите за бъдещото професионално развитие на младите хора.

Подкрепи Economic.bg