До 2000 бонус минути с 6 приятели

6 лв. струва предплатения пакет b-connect (6+)

С Глобул

108 ~ 2 мин. четене

Новият предплатен пакет b-connect (6+) струва 6 лева и  предлага до 2000 бонус минути за разговори в мобилната мрежа на GLOBUL. Броят на безплатните минути са в зависимост от презаредената сума на кредита за разговори.

При всяко презареждане, потребителите ще получават и бонус минути към избрания от тях Extra номер и към номерата от група За приятели. Бонус минутите, както и включените в пакета минути, са валидни за срок от 31 дни.

 Потребителите на b-connect (6+) ще разполагат с 1000 включени минути към един Extra номер от мобилната мрежа на оператора, както и с 100 включени минути към пет номера от група За приятели и 3 лв. първоначален кредит при активиране.

 Презареждане на стойност от 6 до 9 лв. осигурява бонус от 1000 минути към предпочетения Extra номер и 150 минути към група За приятели. Презареждане в размер от 10 до 19 лв. дава на потребителите бонус от 1000 минути към избрания от тях Extra номер и 500 минути към група За приятели, а презареждане за сума от 20 лв. или повече предоставя 1000 бонус минути към съответния Extra номер и още толкова бонус минути към петте номера от група За приятели.

 Клиентите на новия b-connect (6+) могат да изберат предпочетения от тях Extra номер, както и номерата в група За приятели, чрез обаждане на номер 125.

 След изчерпване на бонус минутите, разговорите към избрания Extra номер и към група За приятели се таксуват на цена от 23 стотинки на минута, а разговорите към всички други мрежи в страната вече са на по-ниска цена от само 39 стотинки на минута. Цената на кратките текстови съобщения към всички национални и международни мрежи е 22 стотинки.

 

 

 

Подкрепи Economic.bg