Гласувайте за социално отговорната компания на 2013 г.

За първи път тази година в конкурса \"Мистър и Мисис Икономика\" хората сами ще отличат социално отговорната компания на 2013 г.

236 ~ 1 мин. четене
Георги Желязков Автор: Георги Желязков
За първи път през 2013 г. в конкурса "Мистър и Мисис Икономика", организиран от списание "Икономика", ще има категория "Корпоративна социална отговорност". Реакционният екип е определил 60 български компании, които чрез своите социални инициативи и корпоративно поведение заслужават в най-голяма степен да получат този приз.

Гласуването е възможно на интернет страницата на конкурса до 24 ноември. Победителят ще бъде обявен на тържествена церемония в Националния исторически музей (НИМ) на 26 ноември и ще получи статуетката "Рибарят и златната рибка".

И тази година в конкурса "Мистър и Мисис Икономика" ще бъдат отличени личностите и компаниите, които са допринесли в най-голяма степен за икономическото развитие на страната през изминалата година. Тази година категориите са общо осем, а номинациите са 33.

Окончателният избор ще бъде направен от 33-членно жури, съставено от икономисти, финансисти, анализатори, хора от бизнеса и победителите от предходната година. Методологията за подбора на номинираните е изготвена от екипа на списание "Икономика", но за да няма съмнение номинациите са съгласувани и одобрени от 5-членен Комитет по номинациите.
Подкрепи Economic.bg