Кадиев: Колкото по-рано избори, толкова по-добре за БСП

Правя всичко възможно ГЕРБ да не е на власт, заяви социалистът

124 ~ 1 мин. четене

„Както и да го въртиш, един глас от „Атака” ти трябва”, коментира в предаването „Всяка неделя” депутатът от „Коалиция за България” Георги Кадиев. Относно поведението на Волен Сидеров в парламента и коментарът му, че трябва да го пазят като „стайно цвете”, Кадиев заяви: „Не можем до безкрайност да търпим!”.

„Те не искат ГЕРБ да са на власт. И аз правя всичко възможно ГЕРБ да не са на власт”, коментира червеният депутат. Според него желанието да не бъде дадена властта на ГЕРБ обединява много хора. 

Георги Кадиев заяви още, че  колкото по-рано са изборите, толкова по-добре за БСП. Това обаче, по думите му, не е добре за страната. Попитан докога ще продължава тази агония в парламента, той отговори: „Дълго ще продължи!”. „Предложих да отнемаме партийната субсидия, ако партия не влиза на заседанията. Но колегите решиха, че е нормално да правиш такива демонстрации”. 

В момента той имал една цел - да помогне на БСП да се промени – да влязат млади, предприемчиви и свободолюбиви хора.И моят глас срещу Пеевски бе точно в тази посока, каза той.  Политиката възпроизвежда хора, които не могат да се реализират никъде другаде. Точно затова искам да привлечем млади хора, каза Кадиев.

Подкрепи Economic.bg