Костов: Борисов връчи управлението на БСП и ДПС

БСП много добре знаят, че нямат никакъв потенциал да решат сложните проблеми, смята лидерът на ДСБ

112 ~ 1 мин. четене
Георги Желязков Автор: Георги Желязков

С тази оставка Бойко Борисов директно връчи управлението на БСП и ДПС, защото отказа да решава проблемите на хората. Това каза лидерът на ДСБ Иван Костов от трибуната на парламента. "Щом той няма яснота да ги решава, той не е този политик, който да управлява страната. Това не е дясно управление, това фалшификат", добави Костов.

"Аз не знам как сега легитимно ще се поведе битка срещу монополите. Огромна част от мерките на Борисов са неизпълними или са мерки, които ще съсипят българската енергетика. Това ли са решенията във следващите месеци, когато БСП и ДПС бързат да вземат властта. Как те ще решат проблемите, след като те са ги забъркали. Абсолютно невъзможно е да се решат проблемите. БСП много добре знаят, че нямат никакъв потенциал да решат тези сложни проблеми, които са натрупани през последните години", каза още Костов.

Според него сега е било времето Народното събрание да поведе битка срещу монополите. "Каква е гаранция, че тези, които отгледаха тези монополите през последните 12 години, сега ще се справят с тях?", попита риторично Костов.

Подкрепи Economic.bg