LG Prada 3.0 вече е достъпен у нас

LG Electronics стартира промоция на стилния смартфон в мрежата на Vivacom

7028 ~ 1 мин. четене

LG Electronics (LG) обяви промоционална оферта на стилния модел LG Prada 3.0 съвместно с Vivacom. От юли луксозният смартфон  вече се предлага в магазинната мрежа на оператора на нови, агресивно ниски цени. 

Всички потребители на Vivacom могат да закупят LG Prada на изплащане само за 19,90 лв. на месец при нов 2-годишен договор с план MegaCall XL, а ако преподпишат настоящия си контракт за същия период, могат да се сдобият с луксозния смартфон на изплащане за 26,90 лв. на месец. При договор за една година клиентите на оператора получават стилния модел на LG за 53,90 лв. месечно. Ако желаят да заплатят сумата наведнъж, LG Prada 3.0 ще бъде техен само за 429,90 лв. с план MegaCall XL. Атрактивните условия са валидни до изчерпване на наличните количества. Посочените цени включват ДДС.

Моделът се предлага с изцяло сензорен екран с гланцирана повърхност. Задната част на телефона е декорирана със запазената марка на PRADA – шарка Saffiano. При конструирането на апарата е използвана технологията LG Floating Mass Technology, благодарение на която тънкият само 8,5 мм смартфон изглежда още по-тънък. Изисканата и семпла външност на модела е допълнена от малкия брой физически бутони, разположени върху корпуса на смартфона.

LG PRADA 3.0 е снабден с 1.0 GHz двуядрен процесор, работещ с два канала. Това позволява на телефона да се свързва с няколко мрежови канала, пренасящи данни, без никакво забавяне. По този начин потребителите могат да разчитат на постоянна връзка с интернет, докато са в движение.

Запишете се за нашия бюлетин


Подкрепи Economic.bg