Lincoln представи ново поколение на лукс всъдехода Navigator

Концернът Ford показа легендарния джип в нова визия на изложение в Чикаго

Гигант от Детройт

3737 ~ 1 мин. четене
Автор: Economic.bg

Дъщерното дружество на американсия автомобилен гигант Ford - Lincoln, представи на изложението в Чикаго ново поколение на луксозния всъдеход (SUV) Navigator, пише авторитетното сп. Auto-Motor-Und-Sport Bulgaria.  Луксозният джип отново е конструиран на базата на по-скромния си прототип Ford Expedition.

Клиентите на Ford, почитатели на високия клас, посягат към моделите Lincoln, произведени от дъщерната фирма на Ford за луксозни возила. Който иска да слезе от XXL-SUV-модела Ford Expedition, веднага с желание се качва на Lincoln Navigator, който споделя техническата си платформа с Ford.

За моделната 2015 година Lincoln напълно реновира луксозния си SUV модел. Новият Navigator, който се върна към вариантите с две различни междуосия, получи изцяло нова визия на предницата си, която се отличава с хромирана радиаторна решетка от две части във формата на криле.

От двете й страни са разположени биксенонови светлини с LED елементи. В задната част също светят LED светлини, разделящи хоризонтално задният капак.

Коментари: 0