Мис Свят 2013 е от Филипините

"Мис България 2013" Нанси Карабойчева отпадна на полуфинала

3947 ~ 1 мин. четене
Георги Желязков Автор: Георги Желязков

Меган Янг от Филипините е Мис Свят 2013 г. Красавицата получи короната след финалното шоу днес, което се проведе на индонезийския остров Бали. На второ място остана представителката на Франция - Марин Лорфелен, а трето зае представителката на Гана.

"Мис България 2013" Нанси Карабойчева отпадна на полуфинала. Въпреки че българката бе сред фаворитите на публиката, нареди се и в топ 10 на зрителския вот, в последния момент организаторите решиха да променят регламента и да не зачетат вота на публиката във финалното класиране.

По време на финалното шоу на конкурса журито, както и зрителите, гласуващи в интернет и чрез есемеси, избраха шест основни претендентки за короната от общо 127 финалистки. Това бяха красавиците на Франция, Испания, Гибралтар, Филипините, Гана и Бразилия.

Меган Янг е на 23 години, родена е в Съединените щати, но живее във Филипините от 10-годишна. Студентка е по киноизкуство и има няколко участия на екрана. Мечтата й е да стане режисьор и да прекара живота си зад камерата. Самата тя се описва като амбициозна, обожава книгите за Хари Потър и видеоигрите.

Подкрепи Economic.bg