НДК с нов билетен център

Новият център за продажба на билети разполага с място за отдих, стойки за велосипеди и безплатен интернет

424 ~ 1 мин. четене
Автор: Божидара Иванова

Националният дворец на културата (НДК) отвори нов билетен център, който се намира от югозападната страна на сградата, съобщиха от двореца. Центърът работи от два месеца, но към днешна дата вече е напълно завършен като интериор и оборудване.

Помещението разполага с два външни входа. Има възможност и за влизане от централното фоайе, което улеснява придвижването на посетителите в по-натоварените периоди. Новият център разполага с осем каси, за разлика от стария, който имаше само три. Над всяка каса са разположени монитори, които информират за предстоящи събития и играят ролята на рекламни канали.

Продажбата на билети е изцяло електронна. Гражданите могат да си закупуват билети и през онлайн платформи. Новият център за продажба на билети разполага и с място за отдих, стойки за велосипеди и безплатен интернет. Предвидена е и рампа за хората в неравностойно положение.

До края на годината се очаква да заработи собствена онлайн система за купуване на билети, както и нов сайт на НДК. В момента се разработва и нова рекламно-информационна система за сградата, както и проект за осветяването на двореца на културата.

Подкрепи Economic.bg