Fujitsu пусна първия бял мултитъч лаптоп Lifebook AH562

Препоръчителната цена на устройството е 1369 лв. с ДДС

160 ~ 1 мин. четене

Японската технологична корпорация Fujitsu представи на българския пазар първият бял мултитъч  15.6-инчов лаптоп модел Lifebook AH562. устройството е на пазара от началото на септември.

Lifebook AH562 е със стилен бял цвят на корпуса, 39.6 см (15.6 инча) гланциран HD екран с поддръжка на 10-точков мултитъч и операционна система Windows 8. Предлага се със стандартна 3-годишна гаранция Collect&Return и клавиатура предпазваща от разливане на течности.

Новият лаптоп е базиран на процесорите на Intel от трето поколение и гарантира нормална работа на батерия от 5 часа при максимално натоварване. В модела са добавени и някои специални технологии на Fujitsu, които го правят максимално пригоден за ежедневна работа и забавление.

Устройството Lifebook AH562 е подходящо за ученици и студенти, както и за всички потребители, които искат да се възползват от удобството на управлението с докосване. Само през септември се предлага с подарък към него - слушалки на Fujitsu.

Възможностите на новия модел демонстрира Пламен Цанков, Мениджър реселър партньори. Той направи подробна продуктова презентация за модела по време на стилно бяло парти в Happy Beach Victoria.

Подкрепи Economic.bg