НЛО спира камери под водата

Екипът от гмуркачи смята, че откритият от тях необикновен обект на дъното на морето, има извънземен произход

НЛО, открито на дъното на Балтийско море, кара камерите на водолазите да спират да работят, съобщи Си Ен Ен, цитирани от агенция Стандарт Нюз. Екипът от гмуркачи смята, че откритият от тях необикновен обект на дъното на морето, има извънземен произход.

Професионалният гмуркач, Стефан Хогерборн, част от екипа на експедицията Ocean X, която проучва аномалията, казва, че някои от камерите на екипа и сателитния телефон са отказали, когато са се намирали директно над обекта и са започвали да работят едва след като са изплували на повърхността.

"Аз имам опит с всякакви ситуации и наистина бях най-големият скептик от екипа по отношение на извънземните теории. Очаквах да видя на дъното купчина камъни или оголена скала, покрита с тиня, но се оказа, че това е нещо, което никога не съм срещал в досегашният ми опит", казва гмуркачът Петер Линдберг. Обектът е открит за пръв път през май миналата година, но поради липса на финансиране екипът едва сега успял да го разгледа.

Интересно е, че аналогичен обект с диаметър 60 метра, е намерен на разстояние от около 200 метра от първия. По време на посещението си екипът е видял също така и 300 метрова следа, която те описват като пистата за излитане и кацане.

Коментари: 0