Нови технологии за по-добър контрол над офиса

Бизнес абонатите на телекома М-тел могат да тестват ново иновативно решение за контролиран достъп до техния офис

Услугата M-Tel KEYCONTROL e най-новото бизнес решение, което от скоро е част от тестовата програма M-Tel Test Zone. Разработено в партньорство с фирма Солид 55, то комбинира мобилна технология и система за невидимо електромеханично заключване, като позволява да управлявате  вратата на офиса си през мобилен телефон.

Фирмите, които ще вземат участие в теста, освен възможността да контролират достъпа до своя офис през мобилен телефон, ще получат и нова офис врата, осигурена от фирма Солид 55. Вратите са с вграден модул за управление през мобилен телефон.

В теста могат да участват всички фирми, опериращи на територията на България, с персонал до 25 души. Те могат да заявят своето желание като изпратят  попълнен формуляр за участие до 4 юни 2012 г. 

За най-активните участници в M-Tel Test Zone, компанията ще организира специално събитие, а желаещите да се включат в организацията му  могат да изпратят своите конкретни предложения за място, дата и формат на събитието до 27-ми май на testzone@mtel.bg. Организаторите ще обобщят получените мнения и препоръки и ще обявят крайния резултат в началото на месец юни.

Тези, които се регистрират в програмата за бета тестери на М-Тел до 7 юни пък могат да спечелят един от трите безплатни пропуска за Webit 2012, който ще се проведе на 14-15 юни в София.

 

 

Коментари: 0