Новият вот на недоверие ще е на тема инфраструктура

"Просто вижте какви глупости говори тази жена с цикламеното костюмче – че нашите оферти били ниски", аргументира се лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов

Снимка: БГНЕС

164 ~ 1 мин. четене

"Следващият вот на недоверие ще е на тема инфраструктура, заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов. „Просто вижте какви глупости говори тази жена с цикламеното костюмче – че нашите оферти били ниски. Сиреч ние сме строили с малко пари магистралите, пречиствателните станции и жп линиите. С една дума тя подготвя обществото, че трябва да отидат на високи цени".

Както стана ясно преди дни, ГЕРБ възнамерява да предприеме тактика на непрекъснато внасяне на вот на недоверие срещу кабинета. „Другата голяма лъжа е, че са закрити фирми по наше време. Имаше стотици хиляди мъртви фирми - ще видите колко фирми са плащали данъци 2009 и 2012 година”, продължи Борисов.

Той порица парламентарното мнозинство, че иска да върне страната назад и заради тютюнопушенето. "Забраната е едно от най-хубавите неща, които нашето правителство направи и те искат и него да съсипят", коментира лидерът на ГЕРБ.

Предишният вот на недоверие заради създаването на инвестиционното министерство беше отхвърляен в сряда.

Подкрепи Economic.bg