Павлова: Води се политика на разделяне на Севера и Юга

Почнем ли всеки месец да даваме вот на недоверие по една тема, те ще се окопаят завинаги, защити се бившият регионален министър

112 ~ 1 мин. четене
Автор: Атанас Христов

Виждаме разделение на България и откъм водената регионална политика - разделение на Север и Юг - обезлюдения Север, без магистрала, и Юга, където има. Ние сме и против изкуственото разделяне на Министерство на регионалното развитие и благоустройството. Това каза в ефира на БНТ Лиляна Павлова, бивш министър на регионалното развитие и благоустройството и настоящ депутат от ГЕРБ.

Тя защити вота на недоверие, който най-многобройната парламентарна партия ще внесе срещу правителството на Пламен Орешарски. Вотът ще покаже има ли я "Тройната коалиция" и има ли разум, каза още Лиляна Павлова.

"Целта е да покажем позицията си на недоволство и недоверие с управлението. Няма как да не внесем вот срещу цялостната политика на правителството. Няма смисъл да се внася вот по една тема. Това е начин гражданите да чуят нагласите и позициите на двете страни. Почнем ли всеки месец да даваме вот на недоверие по една тема, те ще се окопаят завинаги. Успехът на един вот е в дебата и аргументите, които ще се чуят", защити предстоящия вот Лиляна Павлова.

Имаме едно правителство, подкрепяно от "Тройната коалиция", което не е експертно. Личи некомпетентност. Хората останаха излъгани и от икономическите обещания. Няма алтернатива освен предсрочни избори", категорична е Лиляна Павлова.

Подкрепи Economic.bg