Пристанище Варна отбелязва годишнината си с фотоконкурс

Изпълнителният директор Божидар Чапаров поздрави бивши и настоящи служители

Автор: Стилиян Гребеничарски

Тази година пристанище Варна ще отбележи своята 108-годишнина, като обявява конкурс за авторски фотографии на тема „Tall Ships Regatta”. Така ще бъдат съхранени невероятните емоции по време на най-мащабните и престижни морски събития, на които „Пристанище Варна“ ЕАД беше домакин през 2010 г. (Historical Seas Tall Ships Regatta) u 2014 г. (SCF Black Sea Tall Ships Regatta 2014).

Конкурсът се провежда от 18 май до 18 юни, когато ще може да се гласува за фотографиите в платформата. Оценката на събралите най-много гласове участници ще бъде между 19 и 20 юни. Изпълнителният директор на пристанището ще връчи награди за първите три класирани фотографии на 23 юни. Организаторите ще издадат фотоалбум, а избрани творби ще бъдат включени в експозиция, представена в Седмицата на морето: 4 август - 11 август 2014 г.

Изпълнителният директор на "Пристанище Варна" ЕАД Божидар Чапаров поздрави всички бивши и настоящи служители на дружеството по повод годишнината. По думите му, "утвърждаването на ключовото значение на дружеството за развитие на морската ни столица, региона и страната би било немислимо без хората, записали имената си в неговата история от полагането на основите до днес - пристанищните работници, служителите в администрацията, ръковод­ството".

Според Божидар Чапаров, Пристанище Варна продължава да гарантира качествено обслужване, прозрачност и коректност в отношенията си с дос­тавчици, клиенти и служители, което го прави предпочитан биз­нес партньор и желано място за реализация на амбициозни специалисти.

 

За повече информация и участие в конкурса: www.port-varna.bg

Коментари: 0