Първите дами на Дайнърс клуб България дариха 11 000 лв.

Средствата ще отидат за реализирането на детска куклена постановка

11 000 лв. бяха дарени на фондация „АРТЕ ВИВА” за реализирането на детска куклена постановка от първите дами на Дайнърс клуб България. На 30 май се проведе традиционната благотворителна среща на клуба на успелите жени First Lady, организирана от Дайнърс клуб България в The Residence Exclusive Club, бившето Китайско посолство.

Част от предметите, за които дамите оспорвано наддаваха, бяха куклите, главни герои  в спектакъла „Неродена мома” и картина от известния художник Хънт Слонъм. За монета „Ангел Хранител”, предоставена от Fibank, се пребори Александра Жекова.

25-годишното уиски William Grant and Sons се оказа истинска провокация и изненада по време на търга. Питието е специално селектирано и създадено от Мастър Блендъра Дейвид Стюарт и придружено с подписан лично от него серфикат, удостоверяващ уникалността на бутилката.

Патрон на вечерта беше Даян Оферайнс, Изпълнителен вицепрезидент на Discover Financial Services и една от десетте най-влиятелни жени в областта на финансите в САЩ, която прелетя Атлантика специално за да присъства на елегантното парти и да подкрепи благотворителната кауза.

Коментари: 0