Red Hot Chili Peppers пристигат в София

Легендарната калифорнийска банда излиза пред българските си фовене малко след 20 часа в зала "Арена Армеец"

92 ~ 1 мин. четене

Петкратните носители на наградите Грами Red Hot Chili Peppers пристигат днес в София за концерта си в зала "Арена Армеец". Калифорнийците ще направят кратка репетиция у нас часове преди да се качат на сцената, съобщават организаторите от SME.


От там разкриват, че членовете на бандата са изпратили подробен списък с техните изисквания. Както повечето велики изпълнители, групата пътува с личния си готвач, който се грижи за менюто им. В него, както е известно, не влизат никакви животински продукти, а главно плодове и зеленчуци. Освен условия към храната, калифорнийците поискали и специална зала за медитации, точно зад сцената, която да бъде застлана с дебел мек килим, удобен за йога и релаксация. Самите съблекални пък трябва да са много широки, обзаведени с меки дивани, задължително не кожени, малки кафени масички и високи палмови дървета. По всяка вероятност някои от членовете на RHCP ще пристигнат в България заедно със семействата и дори децата си, точно затова и в бекстейджа ще има и тихи семейни и детски стаи.

Купонът в деня на концерта започва още в 16ч. с бандата Q-Check. Вратите на залата ще бъдат отворени в 18ч., а към 20ч. на сцената ще се качи подгряващата британска банда А.А.А.К. Веднага след техния сет публиката ще се наслади на разбиращите и неповторими Red Hot Chili Peppers.

Подкрепи Economic.bg