С пакет за мобилен интернет следим сметката

На смартлиния 088 1881 клиентите на М-Тел получават съвети как оптимално да ползват своите „умни“ устройства

Три пъти повече обаждания на ден отчита смартлиния 088 1881 на М-Тел в сравнение с началото на годината. На нея клиентите на телекома могат да получат консултация как да ползват оптимално своите смартфони и таблети.

За да се възползват максимално от функциите на своите „умни“ устройства обаче, притежателите на смартфони имат нужда от мобилен интернет. За почти всичко в своето меню смартфонът използва интернет – поща, приложения, игри и други. Затова експертите от смартлиния 088 1881 на М-Тел съветват смартфонът да се купува с пакет за мобилен интернет. Изборът на такъв пакет е гаранция, че притежателят на смартфон ще може да контролира сметката си и няма да има неочаквани разходи.

Ако притежателят на смартфон не желае да ползва трафик в интернет, той трябва да го изключи, като така устройството ще влиза в инетрнет само при достъпна wi-fi мрежа. При ползване на смартфона в чужбина трябва да се има предвид, че цените за данни се различават от тези у нас. Ако притежателят на смартфон не иска да има трафик на данни в роуминг, може да изключи преноса на данни, докато е зад граница, съветват от смартлиния 088 1881.

Към момента повече от половин милион клиенти на М-Тел ползват смартфони, като амбицията на телекома е скоро всеки трети клиент да е със смартфон.

Коментари: 0