Samsung представи Galaxy Note II

Устройството е с 5,5-инчов (140,9mm) екран

Южнокорейският технологичен гигант Samsung представи новото поколение смартфон Galaxy Note II по време изложението за потребителска електроника IFA в Берлин.

Galaxy Note II е с 5,5-инчов, или 140,9mm, екран, който работи и във формат 16:9. По-широкият екран позволява на потребители да виждат съдържанието по-ясно и ярко. Устройството е с двуядрен 1,6GHz процесор, възможност за връзка през HSPA Plus или 4G LTE и работи под операционната система Android 4,1, Jelly Bean. Те осигурява изключителни графични възможности и ъпгрейд на услугата Google Now, както и нови характеристики като контекстуално търсене.

Опциите за памет на Galaxy Note II са 16 GB, 32 GB и 64 GB, като телефонът има и слот за micro SD памет. Благодарение на 3100 mAh батерия, потребителите могат да се наслаждават на мултимедийно съдържание, винаги да бъдат продуктивни в движение и да улавят идеите си, когато и където искат. Galaxy Note II е с 8-мегапикселова камера за задно заснемане и 1,9-мегапикселова камера за предно снимане с възможност за HD видео.

Коментари: 0