"София заприлича на Бейрут - пожарни, линейки, полиция"

Бойко Борисов, лидер на политическа партия ГЕРБ

Цитат на деня:

Снимка: БГНЕС

188 ~ 1 мин. четене

"София заприлича на Бейрут  - пожарни, линейки, полиция". Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов при влизането си в Народното събрание в първия работен ден на новата 2014 г. за депутатите. Бившият премиер заключи, че в страната е „нещо страшно”.

„Ще се регистрирам, затова съм дошъл”, обеща лидерът на ГЕРБ на въпрос дали ще гласуват днес за сваляне на влизане в НС. "Вижте, полицията е на митинг", пошегува се лидерът на ГЕРБ, като посочи обръча от униформени пред Народното събрание.

Борисов за пореден път подчерта, че Георги Първанов е сериозен противник, за разлика от Сергей Станишев. „Станишев съм го бил на избори”, традиционно се похвали експремиерът. Той категорично отрече, че има договорки с проекта на Първанов АБВ. „Аз само съм казал, че е бил два мандата президент и е бил тежък мой противник. Никакви срещи не е имало, никога не е идвал в Банкя, както лъжат”, заяви Борисов.

„Тръгнат Реформаторският блок да правят нещо – Борисов стои зад тях. Тръгна Първанов да прави нещо - Борисов стои зад всичко”, каза самият Борисов и шеговито обобщи: „Аз стоя за всичко!” „И аз обмислям варианта да разширя ГЕРБ с 3 листи, да се разширим максимално”, пошегува се още лидерът на партията.

Коментари: 0