Sony Xperia Sola дебютира в България

Смартфонът ще се предлага на цени от 16.90 лв. на месец в магазините на Vivacom

От края на тази седмица VIVACOM пуска в своите магазини първия телефон, който позволява на потребителите да сърфират в интернет без да докосват екрана. Хитовият модел Sony Хperia Sola с безконтактно управление ще се предлага на цени от 16.90 лв. на месец заедно с най-търсените в момента тарифи на телекома – MegaCall XL.

За първи път Xperia Sola представя уникална „плаваща” сензорна навигация. Технологията позволява на потребителите да сърфират в мрежата чрез плавни движения на пръста си във въздуха над екрана, подобно на движещ се курсор, но без реален физически допир до екрана. По този начин след като търсеният линк бъде открит, той може лесно да бъде маркиран и страницата да бъде заредена само с едно докосване.

Xperia Sola предлага най-добрите технологии на Sony, сред които кристален 3.7” Reality Display с Mobile BRAVIA® Engine, xLOUD™ и 3D surround sound аудио технология за чист и силен звук, както и с 1GHz двуядрен процесор за супер бърза работа. Смартфонът е с платформа Android 2.3, подлежаща на ъпгрейд до Android 4.0 през лятото на 2012 г.

Коментари: 0