Телеком организира детски празник

Докато малчуганите се забавляват с Ben Ten, родители могат да разучат функционалностите на VIVA Bipper

128 ~ 1 мин. четене

Награди преди първия учебен ден ще бъдат раздавани от анимационния герой Ben Ten през уикенда пред магазина на VIVACOM в столичния The Mall на бул. Цариградско шосе, съобщиха от телекома.

Пред магазина на мобилния оператор децата ще се превъплъщават в любимите си герои от Cartoon Network, а родителите им ще имат възможност да тестват как работят специалните мобилни услуги VIVA Bipper, с помощта на които те могат да знаят къде са децата им по всяко време. По този начин комагт да се контролират и разходите за телефон.

По време на празника на разположение на децата ще е интерактивната Ben 10 Omniverse. Малчуганите ще участват в забавни игри и викторини с атрактивни награди. Всяко дете ще може да си направи снимка  с едно от извънземните от анимационната поредица и да я получи на момента в комплект с оригинална фото рамка.

Ако в рамките на месеца, в магазина на оператора в търговския център, бъде активирана някоя от функционалностите на услугата, те ще получат и подарък раница.

Добавките покриват трите основни функционалности на VIVA Bipper – „Паник номер“, „Контрол и оптимизация на разходите“ и „Локализация“ и са на цени между 2,90 лв. и 4,90 лв. на месец. И трите допълнителни пакета могат да се комбинират помежду си.

Подкрепи Economic.bg