Vivacom намали наполовина цени на допълнителните пакети

Офертата важи и за предплатените карти

3638 ~ 1 мин. четене

Третият мобилен оператор на българския пазар - Vivacom, намали наполовина цените на най-популярните си добавки за мобилен интернет и разговори на половин цена за целия срок на договора.

С +Data потребителите ще могат да заявяват неограничен мобилен интернет с 1500 МВ на максимална скорост за 7.90 лв., а 300 MB ще струват по-малко от 5 лв. за целия срок на договора.

Добавките за неограничени разговори в група +Group също ще се предлагат с 50% намаление, като добавянето на 5 номера ще струва 3.45 лв. месечно, а на 2 номера - 2.45 лв. Офертата отново е за целия срок на договора. И двете предложения важат до края на годината за всички настоящи и нови клиенти на телекома, които искат да подпишат 2-годишен договор.

Потребителите на предплатените пакети на Vivacom също ще могат да тестват 3G мрежата на телекома, като заредят картите си с мобилен интернет на половин цена. Предплатените пакети +Get Data ще им осигурят между 15 и 750 MB за интернет трафик на цени от 1.45 лв. до 9.95 лв.

3G мрежата на Vivacom продължава да държи първенството за най-добро покритие на населението у нас с 99.55%, твърдят от телекома.

Подкрепи Economic.bg