Волен Сидеров в меле на летището във Варна

Лидерът на "Атака" и групата му нападнали мъж пред новия терминал на летището и го атакували с няколко юмручни крошета след скандал в самолета

Снимка: NOresharski

196 ~ 2 мин. четене

Група, предвождана от лидера на „Атака“ Волен Сидеров, е влязла в конфликт с пътник по време на вечерния полет на „България ер“ тази нощ, съобщава NOresharski.com, позовавайки се на свидетел от самолета. В скандала се е намесила и полиция, но до задържане не се е стигнало.

Свидетелят на NOresharski е успял да заснеме част от скандала с участие на „Атака“. Въпреки тъмнината и лошото качество ясно си личи Волен Сидеров и наличието на униформени служители.

Според информация на „ПИК” лидерът на "Атака" се е държал агресивно с жена в самолета, изпълняващ полет София - Варна. По време на полета националистът влязъл в спор с нея, като й показвал различни документи и спорел на висок глас.

До жената пък седял младеж. Когато самолетът кацнал във Варна и пасажерите слезли, за да се качат в автобусите и да бъдат извозени до терминала, младежът обидил Сидеров. Тогава националистът не издържал и се нахвърлил върху младежа. В мелето се включили и други от партия "Атака", които пътували за Варна. Свидетели на екшъна станали всички, слизащи от самолета. На място веднага пристигнала полиция, която усмирила страстите.

Неизвестно защо обаче полицията не задържала побойниците и след справка ги пуснала да си ходят. Тогава последвал истинският екшън - Сидеров и групата му причакали мъжа на спирката пред новия терминал на летището. Там го атакували с няколко юмручни крошета. Мъжът побягнал панически в посока стария терминал.

Според летищните власти, цитирани от ПИК, цялото грозно меле е запечатано от охранителните камери. Не е ясно дали полицията и прокуратурата ще се задействат за поредния небивал скандал със Сидеров.

Очаква се лидерът на "Атака" да присъства във вторник на митинг срещу областния управител на Варна Иван Великов. Самият Великов се очаква да даде пресконференция в 11.00 часа.

Коментари: 0