Златни медальони за абитуриентите

Дизайнерските кюлчета с пеперуда и колибри се предлагат от ПИБ за 700 лева

Нови продукти на швейцарската рафинерия PAMP – колекция icOns WINGS се предлагат за първи път в България от Fibank (Първа инвестиционна банка). Банката е официален представител за страната ни на швейцарската рафинерия, като предлага продуктите й ексклузивно във всички свои клонове и офиси в цялата страна.

Това е най-новата колекция дизайнерски кюлчета-медальони на престижната швейцарска рафинерия. Колекцията отдава почит на крилете, на полета на най-елегантните и леки крилати същества.

Дизайнът включва две визии. Това са волна пеперуда над облаче от цветен прашец и грациозно колибри, което събира нектар от цветове. Идеята е, че пеперудата и миниатюрното колибри са неповторимо деликатни символи на женствеността и финеса, като продуктите са подходящ подарък за всяка дама на нейния абитуриентски празник, посочват от банката.

Кюлчетата-медальони от серията icOns WINGS са изработени от 1/5 тройунция (6,22 грама) сребро с проба 999/1000, като цената е от 65 лв. с ДДС или злато с проба 999,9/1000 с цена от 700 лв.

Автентичността се гарантира от поставена на реверса на всеки продукт маркировка. Всяко кюлче-медальон е снабдено с верижка от сурова коприна с бижутерска закопчалка, като е опаковано в торбичка от органза и в луксозна картонена кутия на ПАМП.

Коментари: 0