Звезди пеят благотворително за деца

Концертът ще събере Поли Генова, Дани Милев, Графа и други

7222 ~ 2 мин. четене

Български звезди ще се съберат на благотворителен концерт в помощ на дечица с церебрална парализа. Той ще се проведе на 31 май от 19 часа, съобщиха от българското КГБ – Клуб на готините баби.

Концертът ще се проведе под мотото „Предай нататък” и ще обедини  Дани Милев, Поли Генова, трио „Тенорите“, солисти от трупата на Нешка Робева, незрящия Крис, изпълнители на въздушна акробатика, фолклорен и детски танцов състав, деца от Клуб по състезателни танци, Албена Танева и др.

Освен това на сцената на „Рейнбоу Плаза” ще звучат родопски гайди и песента „Заедно” на Графа, Любо и Орлин.

Водещи на благотворителния концерт ще бъдат Иво Танев и Вяра Атова.

Новосформираната фондация „КГБ- Клуб на Готините Баби“ е  създадена от Ваня Георгиева – международен търговец в областта на металургията, носител на степента доктор по алтернативна медицина, носителка на титлата Мисис Баба 2012; Таня Трайкова, изпълнителен директор на Рейнбоу Плаза, член на клуб Бизнес лейди и носителка на титлата Мисис Дама на годината; и Лиляна Краева – художник на енергийни картини и финансов експерт.

„Всеки се ражда с мисия в този живот и първата и основната е да бъде щастлив. За съжаление не всички сме благословени да бъдем здрави, а още по-тежко е, когато децата ни имат проблеми.

Месечната издръжка на дете с церебрална парализа е около 1000 лева и ние искаме да помогнем на такива деца, които имат нужда от постоянна рехабилитация, посещения при логопед и психолог. Организираме благотворителния концерт „Предай нататък“ точно под това мото: да предаваме доброто нататък и се молим то да генерира още добро”, споделят дамите от КГБ.

Те се надяват така да съберат средства поне за един кувьоз за един от родилните домове в страната. Освен това ще участват в организирането на детския празник на първи юни в клиника „Света София“, която е специализирана за деца с церебрална парализа.

Желанието на Готините Баби е да има пълна прозрачност от техните благотворителни дейности, като вярват , че по този начин ще премахнат порочната слава на думата „благотворителност“.

Подкрепи Economic.bg